Popis
Typ : červené víno, suché
Odroda : 60% Grenache, 15% Syrah, 10% Mourvèdre, 10% Cinsault, 5% Counoise, Terret, Muscardin, Vaccarèse
Vinifikácia : Hrozno je zbierané ručne. Po výbere najlepších trsov ručne na triediacom stole sa hrozno drví a
odstopované a padajúce gravitáciou v našich betónových nádržiach; Dlhá macerácia s jemnými extrakciami umožňuje získať zamat napriek tomu silné taníny, ktoré sú špecifické pre naše vína; 15 % vína potom dozrieva v dubových sudoch a polomoidoch, 85 % v betónových kadiach po dobu 14 mesiacov.
Produkcia : 80000 fliaš ročne.
Charakteristika : Vôňa garrigue kytice, cistusový kvet, puky čiernych ríbezlí ; Svieža a vyvážená chuť, s vôňou kakaa a čerešní, s dlhý záver sladkého drievka.
Doporučená kombinácia : V mladosti sa tento ročník perfektne hodí k 12-hodinovému pečenému jahňaciemu pliecku, pečenému holubovi s hubovými porcini a po piatom roku gulášu „daube Provensálsko“, všetka divina a veľa druhom syrsyrov.
Additional information
Druh vína | |
---|---|
Farba vína | |
Krajina | |
Odroda vína | |
Ročník | |
K jedlu | |
Štýl | |
Typ vína | |
Objem | 0,75 l |