Archives: Udalosti

O našej vinotéke

 

Vinotéku na Zámockej ulici v Bratislave, ktorá mala svoj jedinečný charakter a atmosféru, sme s ťažkým srdcom kvôli pandémií COVID-19 odstúpili. No tešíme sa, že s Vami môžeme byť aj naďalej v kontakte a to prostredníctvom rôznych súkromných eventov, či už u Vás doma, vo firmách alebo v rôznych podnikoch, s ktorými spolupracujeme.

Sme otvorení novým výzvam a víziám. „Ušijeme“ pre Vás na mieru event či degustáciu. Aj pre malý okruh ľudí. Bude pre nás potešením splniť Vaše predstavy o večeri, s ktorým by ste sa chceli podeliť s Vašimi blízkymi či priateľmi. Máme bohaté skúsenosti v oblasti zabezpečenia eventov, či už súkromných, alebo firemných. Spolupracujeme s najlepšími slovenskými kuchármi (Gabo Kocák, Braňo Križan, Vojto Artz, Michal Kordoš a iní), akcie vieme zabezpečiť do posledného detailu, vrátane absolútne dokonalého ozvučenia (hrali u nás Pali Hammel, Peťo Lipa či Janko Lehotský). Kompletné ambiente vieme pre Vás a Vašich hostí dotvoriť kvetinovými dekoráciami, ktoré pre nás zabezpečuje kvetinárstvo Orchidea.

Zavolajte nám, veľmi radi pre Vás pripravíme event alebo Vám poradíme pri výbere vína.

Navigácia zobrazení

Udalosť Navigácie Zobrazení

Today

Degustačný večer Michalom Kordošom

Milí priatelia, dovoľujeme si Vás pozvať na DEGUSTAČNÝ VEČER s mladým a talentovaným kuchárom Michalom Kordošom ku nám do vinotéky One More na Zámockej 38 v piatok dňa 14.júna o 19:00. Varenie bude prebiehať formou LIVE cooking, takže kedykoľvek počas večera sa môžete pýtať a objavovať. Okrem welcome drinku sme si pre Vás k 4-chodovému menu pripravili aj párovanie s vínom, takže veríme, že ani hladní a ani smädní nebudete! :) Podávané menu Welcome drink : Le Contesse Prosecco DOC Treviso Organic (IT) Našľahaná bryndza so cidrom podávaná na špargli s opečenými mandľami : Kaltern Chardonnay 2018 (IT) Halibut na hrášku s miso pastou a potočnicou : Kaltern Sauvignon blanc 2018  (IT) Flanksteak s pomme purée a pečeným citrónom : Daniel Belda Pinot noir 2012 (ESP) Jahody s karamelizovanou bielou čokoládou a našľahaným tvarohom : Poulet and Fils  Cremant de Die (FR) Rezervácie na tel.: +421 904 420 032 alebo mailom na : info@onemore.sk Cena degustačného menu, vrátane párovania s vínom a welcome drinkom je 49-, Eur. Vzhľadom na komfort a kapacitu je počet miest limitovaný. Tešíme sa na Vás!

Click outside to hide the comparison bar
Compare