O našej vinotéke

Vinotéka v centre Bratislavy, ktorá má svoj charakter a atmosféru. Strávite tu príjemné chvíle v kruhu svojich priateľov pri pohári dobrého vína. V súčasnosti máme však otvorené iba na rezervácie a na podujatia, ktoré usporadúvame, aby sme boli vždy prítomní.

Sme otvorení novým výzvam a víziám. “Ušijeme” pre Vás na mieru event či degustáciu. Aj pre malý okruh ľudí. Bude pre nás potešením splniť Vaše predstavy o večeri, s ktorým by ste sa chceli podeliť s Vašimi blízkymi či priateľmi. Máme bohaté skúsenosti v oblasti zabezpečenia eventov, či už súkromných, alebo firemných. Spolupracujeme s najlepšími slovenskými kuchármi (Gabo Kocák, Braňo Križan, Vojto Artz a iní), akcie vieme zabezpečiť do posledného detailu, vrátane absolútne dokonalého ozvučenia (hrali u nás Pali Hammel, Peťo Lipa či Janko Lehotský). Kompletné ambiente vieme pre Vás a Vašich hostí dotvoriť kvetinovými dekoráciami, ktoré pre nás zabezpečuje kvetinárstvo Orchidea. V neposlednom rade je výhodou naša poloha. Nachádzame sa v centre mesta s absolútnou dostupnosťou. K nám (a samozrejme aj od nás) môžete prísť “suchou” nohou. Taxi môže zastaviť od našej prevádzky doslova pár metrov.

Zavolajte nám, veľmi radi pre Vás pripravíme event alebo Vám poradíme pri výbere vína.

Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

  • Táto udalosť už prebehla.

Degustačný večer Michalom Kordošom

14. júna 2019 o 19:00 22:00

Milí priatelia,

dovoľujeme si Vás pozvať na DEGUSTAČNÝ VEČER s mladým a talentovaným kuchárom Michalom Kordošom ku nám do vinotéky One More na Zámockej 38 v piatok dňa 14.júna o 19:00.

degustačný večer s Michalom Kordošom

Varenie bude prebiehať formou LIVE cooking, takže kedykoľvek počas večera sa môžete pýtať a objavovať. Okrem welcome drinku sme si pre Vás k 4-chodovému menu pripravili aj párovanie s vínom, takže veríme, že ani hladní a ani smädní nebudete! 🙂

Podávané menu

  1. Welcome drink : Le Contesse Prosecco DOC Treviso Organic (IT)
  2. Našľahaná bryndza so cidrom podávaná na špargli s opečenými mandľami : Kaltern Chardonnay 2018 (IT)
  3. Halibut na hrášku s miso pastou a potočnicou : Kaltern Sauvignon blanc 2018  (IT)
  4. Flanksteak s pomme purée a pečeným citrónom : Daniel Belda Pinot noir 2012 (ESP)
  5. Jahody s karamelizovanou bielou čokoládou a našľahaným tvarohom : Poulet and Fils  Cremant de Die (FR)

Rezervácie na tel.: +421 904 420 032 alebo mailom na : info@onemore.sk

Cena degustačného menu, vrátane párovania s vínom a welcome drinkom je 49-, Eur. Vzhľadom na komfort a kapacitu je počet miest limitovaný.


Tešíme sa na Vás!