O našej vinotéke
Vinotéku na Zámockej ulici v Bratislave, ktorá mala svoj jedinečný charakter a atmosféru, sme s ťažkým srdcom kvôli pandémií COVID-19 odstúpili. No tešíme sa, že s Vami môžeme byť aj naďalej v kontakte a to prostredníctvom rôznych súkromných eventov, či už u Vás doma, vo firmách alebo v rôznych podnikoch, s ktorými spolupracujeme.
Sme otvorení novým výzvam a víziám. „Ušijeme“ pre Vás na mieru event či degustáciu. Aj pre malý okruh ľudí. Bude pre nás potešením splniť Vaše predstavy o večeri, s ktorým by ste sa chceli podeliť s Vašimi blízkymi či priateľmi. Máme bohaté skúsenosti v oblasti zabezpečenia eventov, či už súkromných, alebo firemných. Spolupracujeme s najlepšími slovenskými kuchármi (Gabo Kocák, Braňo Križan, Vojto Artz, Michal Kordoš a iní), akcie vieme zabezpečiť do posledného detailu, vrátane absolútne dokonalého ozvučenia (hrali u nás Pali Hammel, Peťo Lipa či Janko Lehotský). Kompletné ambiente vieme pre Vás a Vašich hostí dotvoriť kvetinovými dekoráciami, ktoré pre nás zabezpečuje kvetinárstvo Orchidea.
Zavolajte nám, veľmi radi pre Vás pripravíme event alebo Vám poradíme pri výbere vína.

- Táto udalosť už prebehla.
Degustačný večer Michalom Kordošom
14. júna 2019 o 19:00 – 22:00
Milí priatelia,
dovoľujeme si Vás pozvať na DEGUSTAČNÝ VEČER s mladým a talentovaným kuchárom Michalom Kordošom ku nám do vinotéky One More na Zámockej 38 v piatok dňa 14.júna o 19:00.

Varenie bude prebiehať formou LIVE cooking, takže kedykoľvek počas večera sa môžete pýtať a objavovať. Okrem welcome drinku sme si pre Vás k 4-chodovému menu pripravili aj párovanie s vínom, takže veríme, že ani hladní a ani smädní nebudete! 🙂
Podávané menu
- Welcome drink : Le Contesse Prosecco DOC Treviso Organic (IT)
- Našľahaná bryndza so cidrom podávaná na špargli s opečenými mandľami : Kaltern Chardonnay 2018 (IT)
- Halibut na hrášku s miso pastou a potočnicou : Kaltern Sauvignon blanc 2018 (IT)
- Flanksteak s pomme purée a pečeným citrónom : Daniel Belda Pinot noir 2012 (ESP)
- Jahody s karamelizovanou bielou čokoládou a našľahaným tvarohom : Poulet and Fils Cremant de Die (FR)
Rezervácie na tel.: +421 904 420 032 alebo mailom na : info@onemore.sk
Cena degustačného menu, vrátane párovania s vínom a welcome drinkom je 49-, Eur. Vzhľadom na komfort a kapacitu je počet miest limitovaný.
Tešíme sa na Vás!