Pierre Zero

Pierre Zero

Pierre Chavin Estates
Domaine sa rozrástla z ničoho a teraz zahŕňa širokú škálu vín, ktorých cieľom je revolúcia v ochutnávke vín s jedinečnými, kozmopolitnými a módnymi zbierkami, ktoré uprednostňujú pojem terroir. Zatiaľ čo všetky vína sú vyrobené vo Francúzsku, mladá spoločnosť sa snaží dosiahnuť globálnu spotrebiteľskú základňu. S hlbokými znalosťami medzinárodných trhov a očakávaniami spotrebiteľov sa dvaja tvorcovia okamžite umiestnili na vývozný trh a získali si reputáciu v približne dvadsiatich krajinách vrátane Švédska, Číny a Spojených štátov.

Pierre Zéro, príbeh Made in France
Je vždy zaujímavé poznať históriu tvorby vína, pretože nám to umožňuje lepšie porozumieť a pochopiť značku. Práve z tohto dôvodu by sme sa s vami chceli podeliť o príbeh Pierra Zéra…

Všetko to začalo v slnečnom regióne Languedoc-Roussillon na juhu Francúzska. Dvaja milovníci vína spojili svoje talenty a vytvorili Domes Pierre Chavin, mladú obchodnú spoločnosť, ktorá sa snaží revolúciu v zážitkoch z ochutnávky vín tým, že ponúka spotrebiteľom jedinečný a nečakaný sortiment vín.

Fabien Gross, uznávaný enológ, ktorý v súčasnosti študuje na prestížnom titule Master of Wine, spojil svoj talent a odborné znalosti s talentom Mathilde Boulachin, renomovanej odborníčky na vinársky marketing s medzinárodnou víziou vďaka profesionálnym skúsenostiam v Spojených štátoch, Španielsku, Švédsku a na Slovensku.

Dvaja hedonisti dôkladne skúmajú a študujú všetky trhy, aby zabezpečili neustálu inováciu.

Sortiment vín bez alkoholu Pierre Zéro, ktorý je teraz symbolom Domaines Pierre Chavin, sa narodil po dvoch Mathildiných tehotenstvách. Vrátane tehotenstva a dojčenia, Mathilde musela rezignovať na 4 roky úplnej abstinencie od alkoholu. Vďaka svojej vášni pre víno a regiónu, v ktorom vyrastala, mala Mathilde predstavu vytvoriť produkt, ktorý by zahŕňal všetko, čo víno reprezentuje, ale s 0,0% alkoholu.

Toto nealkoholické víno nie je určené výlučne pre tehotné ženy. Je určený pre každého, kto sa rozhodol, že nebude konzumovať alkohol ani tých, ktorí nemôžu zo zdravotných dôvodov.

Jej voľba bola uistená vďaka svojmu času strávenému vo Švédsku, kde sú predpisy o riadení pitia mimoriadne prísne. Neexistencia tolerančného limitu pri jazde pod vplyvom alkoholu v severských krajinách z neho robí ideálny trh pre Pierra Zéra a bolo jasné, že tento rad bude úspešný.

Myšlienka sa zrodila, no na dosiahnutie ich cieľov bol potrebný rozsiahly výskum. Pierre Zéro nie je len sortimentom vín bez alkoholu, ale ponúka aj prémiový profil s chuťou a vôňou, ktorý poteší aj tých najnáročnejších chutí.

Mathilde a Fabien neboli vo svojej snahe o dokonalosť spokojní len s výrobou nealkoholického vína. Šli ešte ďalej, aby ponúkli zdravé nealkoholické víno a zaujímavú alternatívu k nápojom s vysokým obsahom kalórií a ovocných štiav, ktoré sú balené s cukrom. S cieľom zabezpečiť, aby bol každý z nealkoholických vín k dispozícii všetkým, je rad Pierre Zéro certifikovaný HALAL.

Pojem pohostinnosť a zdieľanie toho, že víno ponúka, sa konečne môže tešiť bez potreby konzumácie alkoholu.

Unikátny výrobný proces vína s obsahom alkoholu 0,0%

Pierre 0% je rad dealkoholizovaných vín vyrobených s použitím zložitých, tradičných metód. Vyrába sa zo starostlivo vypestovaného hrozna vo vinohradoch južného Francúzska. Odrody hrozna sa potom vyberajú podľa ich aromatických vlastností a zbierajú sa počas noci, aby sa zachovala ich čerstvosť a aromatická intenzita.

Hrozno sa potom lisuje – niektoré sú vo forme čerstvej hroznovej šťavy a niektoré vo forme fermentovanej hroznovej šťavy. Alkoholické kvasenie umožňuje Pierrovi 0% zachovať všetky prospešné prvky, ako sú polyfenoly, taníny, resveratrol, vitamíny, minerály, antioxidanty a ďalšie živiny.

Proces s dealkoholizáciou sa uskutočňuje po vyrobení vína. Pre zachovanie všetkých charakteristických chutí a vôní skvelého vína Pierre Zéro dodržiava prísny protokol o alkoholizovaní, ktorý sa nazýva Spinning Cone Column.

Toto je najúčinnejší spôsob zberu a uchovávania prchavých zložiek (aróm) vo víne pri nízkych teplotách. Spôsob je založený na destilačných a tepelných procesoch a umožňuje výrobu nápoja bez alkoholu bez straty aromatickej intenzity. Je to tiež jediná metóda, ktorá umožňuje, aby výsledný stupeň alkoholu klesol nižšie, ako značka 0,3% na 0,0%. Hľadanie úplne nulového percenta vína bolo rozhodujúcim faktorom pri výbere použitej metódy.

Výhody takéhoto 0,0% vína

1. 3 až 6-krát menej kalórií ako bežné víno
2. Slávnostný nápoj na pracovisko
3. Vhodné aj pre seniorov
4. Bohaté víno a „francúzsky paradox“
5. Dobrý priateľ milovníkov športu
6. Cieľ: dealkoholizácia a ochrana aróm
7. HALAL certifikovaný sortiment nealkoholických vín
8. Tehotenstvo: obmedzeniesa dajú dobre zvládnuť s Pierre Zéro!
9. Pierre Zéro nie je len pre dospelých!

Zobrazené všetky 2 výsledky